We treffen op dit moment maatregelen om al onze klantenservice medewerkers thuis te laten werken, wegens het Corona virus. Hierdoor zijn we tijdelijk telefonisch niet bereikbaar. Voor vragen kunt u via email/chat contact met ons opnemen. Excuses voor het ongemak.

Klantenservice

Hieronder staan de meest gestelde vragen over de betaalmogelijkheden, het verzenden, retourneren en Watch Empire. Voor al uw vragen over onze mega outlet horloges kunt u uw vraag mailen naar onze klantenservice.

Welke betaalmethoden zijn er?

Uiteraard bieden wij alle bekende betaalmethodes, waaronder iDEAL, Paypal, Sofort Banking en Belfius.

Is retourneren gratis?

Dat klopt. U kunt binnen 30 dagen uw horloge gratis aan ons terugsturen.

Wat is de levertijd?

Bestellingen binnen NL op werkdagen voor 14.00 uur besteld is zelfde dag verzonden. Bestellingen buiten NL voor 14.00 besteld binnen 2 werkdagen verzonden. De standaardverzending is binnen Nederland + België gratis.

Wat is de levertijd van Pre-order?

Hoewel wij streven om zoveel mogelijk producten op voorraad te hebben komt het voor dat een artikel is uitverkocht en alleen beschikbaar is via ‘pre-order’. Deze horloges hebben dan een langere levertijd, namelijk 2 – 3 weken. Het kan zijn dat wij de pre-order producten al hebben na besteld en deze eerder arriveren maar over het algemeen houden we een levertijd van 2-3 weken aan. Zodra de producten bij ons binnen zijn worden deze kosteloos naar u verzonden.

Zijn de horloges origineel?

Ja, de horloges van Watch Empire zijn allemaal origineel.  Ze worden daarom altijd geleverd in originele verpakking. Wij kunnen de prijzen zo laag houden omdat wij in grote aantallen inkopen en altijd op zoek gaan naar de laagste prijs garantie.

Hebben jullie een winkel?

Nee, wij zijn alleen een webshop. Doordat we geen fysieke winkel hebben kunnen we ook de laagste prijzen hanteren

Is Watch Empire een betrouwbare webshop?

Zeker! Wij krijgen vaak deze vraag gezien onze lage prijzen. Naast dat wij uitsluitend originele horloges verkopen, mag u het horloge 14 dagen tot zich hebben. En zowel de verzending als het retourneren zijn helemaal gratis. Dit betekent dat u bij enig ontevredenheid geen kosten maakt.

Impressie Klantenservice Watchempire